Zaloguj się Rejestracja Lista zakupów

  • Koszyk: (pusty)

Koszyk

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie

Nasze marki

Vilcacora krem natłuszczający

Vilcacora krem natłuszczający

Vilcacora - krem natłuszczając

Więcej szczegółów

Cena: 30,00 zł brutto

Ilość:

  • do cery mieszanej
  • dzięki proteinom sojowym wspomaga krążenie skórne i dotlenia skórę
  • zabezpiecza skórę przed wpływem zmiennych warunków otoczenia
  • odbudowuje barierę lipidową
  • przeciwdziała wiotczeniu skóry, zapewniając jej jędrność i elastyczność
  • wygładza i zmiękcza wierzchnią warstwę naskórka


Krem natłuszczająco-regenerujący

Krem dla każdego rodzaju skóry, a w szczególności dla cery mieszanej oraz trądzikowej. Polecany również osobom o skórze suchej ze względu na działanie łagodzące podrażnienia. Krem jest bogaty w substancje aktywne (polifenole, kwas oleanolowy, ursolowy i substancje katechinowe) pochodzące z wyciągu z vilcacory (Uncaria tomentosa). Odbudowuje barierę lipidową oraz stymuluje produkcję kolagenu i elastyny, dzięki czemu opóźnia starzenie się skóry, przeciwdziała jej wiotczeniu, zmniejsza długość i głębokość zmarszczek, a także łagodzi wpływ zmian hormonalnych na skórę. Masło shea wygładza i odżywia skórę, chroni ją przed niepogodą i słońcem, pobudza zabliźnianie i eliminuje podrażnienia. Proteiny sojowe, stymulując intensywny wzrost nowych komórek, działają na skórę regenerująco. Wspomagają krążenie i poprawiają oddychanie komórkowe. Efekt pielęgnacyjny kremu zwiększają witamina E i d-pantenol.

Składniki:
Aqua, Isopropyl Myristate, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Octyl Palmitate, Cera Alba, Glycerin, Mineral Oil, Sunflower Oil, Petrolatum, Shea Butter, Hydrolyzed Soy Protein, Panthenol, Polyglyceryl-3-Diisostearate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Uncaria tomentosa Extract, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Sposób użycia:
Stosować codziennie, zwłaszcza kiedy skora jest narażona na niekorzystne warunki atmosferyczne. Nanieść krem na oczyszczona skórę, delikatnie rozsmarować i pozostawić do wchłonięcia.